Altınyayla Anaokulu
TAŞYAKA MAHALLESİ FETHİYE CADDESİ NO7 ALTINYAYLA /BURDUR

VİZYON

Okul Öncesi Eğitimde ,çocuklarımızı çağdaş uygarlığın yaratıcı ,yapıcı,seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde ;anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocukların eğitimlerinde vazgeçilmez olmaları için ekip ruhuyla ,pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışan ve projeler üreten bir okul olmak.

MİSYON

36-72 aylık çocuklarımızın fiziksel ,duygusal,sosyal,zihinsel gelişimlerine destek olmak;yaparak,yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak ;onlara sevi,saygı,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak ;Atatürk,vatan,millet,bayrak ,aile ve insan sevgisini benimseyen ,milli ve ahlaki değerlere bağlı ,kendine güvenen ,çevresiyle iyi iletişim kurabilen ;dürüst,ilkeli,çağdaş düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen ,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak.Türkçenin doğru ve güzel konuşulmasını sağlamak .Okul Öncesi Eğitim çağında ki nüfusun ilkokula hazırlanmasını sağlamak.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM